a

healpt wil dat de gezondheidszorg beter, prettiger maar ook efficiënter wordt. Door de inzet van ICT (eHealth) en een grotere betrokkenheid van de gebruiker is dat mogelijk. Niet alleen uw specialist, huisarts, sportcoach weten wat goed voor u is. Met healpt houdt u zelf de regie, bent u beter geïnformeerd en bent u als gebruiker van het platform een volwaardige gesprekspartner van uw zorg- of dienstverlener. Het is immers uw gezondheid! Onze ambitie is dat healpt het gezondheidsplatform wordt voor elke inwoner in Nederland.

085 - 130 8463

info@healpt.nl

MedMij-Label

085 - 130 8463

info@healpt.nl

085 - 130 8464

support@healpt.nl

healpt – PGO

Wat is een PGO?

Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) is een digitaal hulpmiddel, bijvoorbeeld een website of app zoals healpt – PGO, dat levenslang te gebruiken is, waarmee je toegang hebt tot je eigen gezondheidsgegevens en deze kunt verzamelen, beheren en delen. Hiermee houd je grip op je gezondsheidsdata, van behandeling tot labuitslagen, medicatie en inentingen.

Persoonlijke gezondheidsomgevingen met een MedMij-label zijn veilig en betrouwbaar. Dat betekent dat jouw gezondheidsgegevens probleemloos en veilig uitgewisseld kunnen worden van een website of app met een MedMij-label naar een zorgorganisatie met een MedMij-label. healpt is deelnemer van dit afsprakenstelsel.

Voor wie is een PGO?

Voor iedereen in Nederland! Of je nu patient bent of “gewoon goed bezig” met je gezondheid: healpt – PGO is er voor iedereen!

MedMij uitleg over PGO

ik houd zelf
alles bij

Je kunt zelf jouw gegevens bijhouden in healpt – PGO. Denk hierbij aan afspraken, medicatie, metingen en labuitslagen (bijv. bloeddruk, hartslag, gewicht, cholesterol en veel meer). Bekijk grafieken om te zien hoe de metingen verlopen. En stel moeiteloos reminders in zodat je bepaalde taken niet vergeet (bijv. een afspraak of het innemen van medicatie).

jouw zorgverlener
dichtbij

Deel eenvoudig gegevens met een zorgverlener. Bijvoorbeeld met jouw huisarts of specialist in het ziekenhuis! De gegevens die je bijhoudt in healpt – PGO kun je binnen het platform uitwisselen met jouw zorgverlener. Jouw zorgverlener kan met deze gegevens een afspraak voorbereiden of zelf contact opnemen als doorgegeven waarden afwijken van de verwachting.