a

healpt wil dat de gezondheidszorg beter, prettiger maar ook efficiënter wordt. Door de inzet van ICT (eHealth) en een grotere betrokkenheid van de gebruiker is dat mogelijk. Niet alleen uw specialist, huisarts, sportcoach weten wat goed voor u is. Met healpt houdt u zelf de regie, bent u beter geïnformeerd en bent u als gebruiker van het platform een volwaardige gesprekspartner van uw zorg- of dienstverlener. Het is immers uw gezondheid! Onze ambitie is dat healpt het gezondheidsplatform wordt voor elke inwoner in Nederland.

085 - 130 8463

info@healpt.nl

MedMij-Label

085 - 130 8463

info@healpt.nl

085 - 130 8464

support@healpt.nl

healpt – TM

Wat is TM (telemonitoring)?

Telemonitoring is een proces waarbij de zorgverlener op afstand toezicht houdt op patiënten die niet op dezelfde locatie zijn als de zorgverlener. Telemonitoring is een samentrekking van het Griekse tele wat afstand betekent en monitoring uit het Engels wat controleren, toezicht houden op, volgen betekent. Telemonitoring is een onderdeel van eHealth.

Voor wie is TM?

Telemonitoring is geschikt voor patiënten met hartklachten zoals hartfalen, diabetes, (chronische) pijnklachten en longziekten zoals COPD maar ook voor gebruikers ivm bijvoorbeeld het coronavirus. Patiënten worden gemonitord middels meetwaarden zoals vitale functies en regelmatige feedback van de zorgverlener zonder heen en weer te pendelen naar de zorgverlener.
Registreer nu! Voor zorgverlener en gebruikers op deze pagina: https://mijn.healpt.nl

Beschikbare functionaliteiten en prijzen?

Kijk hier voor de functionaliten en prijzen! Nu in verband met de #coronacrisis is de aanbieding voor ZORGVERLENERS/ZORGAANBIEDERS sterk in prijs verlaagd! Deze was € 1,00 per patient/per dag maar is nu maar € 1,00 per patient/per MAAND!!! Houdt uw patiënten op afstand in de gaten en werk met een corona zorgpad! Denk hierbij aan vragenlijsten, metingen waar automatisch op gereageerd kan worden, medicatie-inname en ga zo maar door.

ik houd zelf
alles bij

Je kunt zelf jouw gegevens bijhouden in healpt – TM. Denk hierbij aan afspraken, medicatie, metingen en labuitslagen (bijv. bloeddruk, hartslag, gewicht, cholesterol en veel meer). Bekijk grafieken om te zien hoe de metingen verlopen. En stel moeiteloos reminders in zodat je bepaalde taken niet vergeet (bijv. een afspraak of het innemen van medicatie).

jouw zorgverlener
dichtbij

Deel eenvoudig gegevens met een zorgverlener. Bijvoorbeeld met jouw huisarts! De gegevens die je bijhoudt in healpt – TM kun je binnen het platform als PDF versturen aan jouw zorgverlener. Jouw zorgverlener kan dan de afspraak met jou alvast voorbereiden. Bijvoorbeeld aan de hand van informatie over jouw gewicht en bloeddruk.

controle op
afstand

Is jouw zorgverlener ook aan healpt – TM gekoppeld? Dan kan hij of zij – met jouw toestemming – jouw gegevens in de gaten houden. Dit heet Telemonitoring. Je krijgt vanuit het platform healpt – TM automatisch bericht als metingen afwijken. Lijkt er iets aan de hand te zijn? Dan ontvang je automatisch een e-mail met te ondernemen acties. Indien de afwijking blijft bestaan, wordt er contact opgenomen door de verpleegkundige.

de specialist
kijkt mee

Vertrouwt de verpleegkundige het niet? Dan schakelt hij of zij de specialist in. De specialist zal de gegevens in healpt – TM bekijken en daar actie op (laten) ondernemen. Zo ben je op tijd op de hoogte van wat er eventueel moet gebeuren!